OVer ons

Productontwikkeling & Engineering
06 12064984
0575-785674

Waarom we het doen?

Wij geloven in maken, creëren en ontwikkelen en voelen ons verbonden met de producten, de functie ervan en het creatieproces. We vinden het fascinerend om technische ideeën te visualiseren en tot werkelijkheid te brengen die de wereld ook nog een beetje beter maakt. Het overbrengen van gedrevenheid om oplossingen te kunnen brengen die net even anders zijn en deze tot een succes te brengen, geeft ons energie. We willen innoveren!

Hoe we het doen?

Aan de basis staat het beeldvormingsproces waarbij we de perceptie van de klant volledig onttrekken, zij staat centraal.  Met een op maat gemaakte dienstverlening die aansluit op deze behoefte. Daarbij gaan we voor een goede samenwerking over de gehele keten met korte praktische lijnen. We gebruiken de meest vooraanstaande technieken en materialen indien dit voor de toepassing noodzakelijk is. We houden daarbij de functie, prijs en milieu in het oog.

Wat we doen?

Het designen en engineeren van hoogwaardige, innovatieve technische producten en deelconcepten voor zowel de consument als de industrie. Het uitwerken van ideeën, concepten tot prototypes die schaalbaar zijn en de marktbehoeften vervullen. Maar ook het optimaliseren van bestaande producten. Het verkorten van de time-to-market door sterke samenwerking met klant, producent en uiteindelijke gebruiker.

meer informatie

“Innovatie met een missie”

Producten met een maatschappelijk en duurzaam karakter hebben onze aandacht. Dat we kunnen bijdrage aan levensplezier door bijvoorbeeld slimme protheses of een slim product dat energie opslaat, motiveert ons. Maar ook het inzetten van hernieuwbare materialen of cradle-to-cradle principe hebben onze natuurlijke drive.

Het verhaal

Na mijn studie HTS werktuigbouwkunde voelde ik de drang om ook het stukje commercie en bedrijfskunde mee te pakken, technisch bedrijfskunde was een logisch vervolg. Ruim 10 jaar heb ik voor verschillende productiebedrijven gewerkt als manager/coördinator van engineers. Het creatieproces van producten heb ik hierbij erg mooi gevonden. Ik vind het tevens fascinerend om oplossingen voor problemen te vinden en om dit in samenwerking te visualiseren en tot werkelijkheid te brengen, zeker als het vernieuwde producten zijn met een innovatief karakter. Ik ben altijd bezig met de volgende stap, toepasbaarheid en nieuwe ontwikkelingen.
De persoonlijke drang voor meer eigen richting, meer focus op product, techniek en meerwaarde bieden op maatschappelijk niveau, heeft mij doen kiezen voor het oprichten van ProductMind.
Met ProductMind kan ik mijn behoefte om te innoveren in technische producten en processen vervullen om daarmee bedrijven te helpen met hun technische uitdaging. Zodat zij nieuwe innovaties kunnen ontwikkelen waardoor hun concurrentiepositie wordt versterkt en hun onderneming continueert.

Bram van der Most

Bram van der Most

Eigenaar

bram@productmind.nl
mobiel: 0612064984

Kernwaarden:

N

Ontwikkeling

N

Creativiteit

N

Plezier

N

Uitdaging

N

Detail

LAten we creëren
neem contact op

Share This