Diensten

Productontwikkeling & Engineering
06 12064984
0575-785674

Onze diensten

Bij ProductMind hebben we aandacht voor product en proces. De diensten die wij aanbieden zijn hier ondersteunend aan. Door een duurzame persoonlijke relatie aan te gaan en door verder te kijken dan de grenzen komen we tot het beste resultaat.

- Engineering-

Engineering; In een breed marktsegment werken we aan apparaten, machines en producten die we construeren en detailleren. We houden van uitdaging!

- Productontwikkeling-

Productontwikkeling; we kunnen de totaal ontzorger zijn wanneer het gaat om nieuwe producten van idee tot productierijp maken.

- optimalisatie -

Productoptimalisatie; balans tussen slim ontwerp die aansluiting vind op de productie, juiste materialen en goede product-marktfit!

- Configure to order-

CTO: Hiermee richten we ons op het verbeteren van marge, creëren van een helder productbeleid en meer tijd en rust in de gehele keten!

Onze toegevoegde waarde

Ons ingenieursbureau is flexibel en zal altijd samen opzoek gaan naar de beste technische oplossing en de dienst die daarbij van de klant wordt verlangt. Van kleine deelconcepten tot complete turn-key projecten.

Bij ProductMind combineren we de technische achtergrond met bedrijfskundige kennis. Wat gebeurt er verderop in de organisatie wanneer ik vooraan iets verander. Een structurele aanpak van inzicht naar die stip aan de horizon afgestemd op jouw bedrijf. Ook weten we dat je met je bedrijf niet zit te wachten op lange trajecten, dus maken we het inzichtelijk en maken we kleine stappen die resultaat geven. Dit zorgt voor enthousiasme, een andere mentaliteit en een “vliegwiel-effect” door de hele organisatie. Om nóg sneller resultaat te bieden kunnen we de totaal ontzorger zijn doordat we een sterk netwerk van partners hebben, van CAM-techneuten tot Lean-consultants en ingenieurs.

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0575-785674 of gebruik ons contactformulier!

 

Technisch en bedrijfskundig

Kennis van moderne tools

Intensieve samenwerking

Focus op duurzaam resultaat

Eerlijk en oprecht

Interesse?

neem contact op

Share This