Engineering

Productontwikkeling & Engineering
06 12064984
0575-785674

de kracht van engineering

Succes van nieuwe innovaties heeft als belangrijk element een gedegen engineering. Productmind heeft op het gebied van engineering veel expertise opgebouwd om technische vraagstukken te kunnen beantwoorden. We werken in een breed marktsegment waar we; apparaten, machines en producten construeren en detailleren. We zorgen dat de juiste materialen worden gekozen die aansluiting vind op de pakket van eisen. Uiteindelijk maken we een technische optimaal ontwerp die ook voor productie en assemblage efficiënt zijn. 

Engineering tot in de details!

Een goed technisch ontwerp is slim opgebouwd zodat het door de gehele keten bruikbaar is. Elk detail heeft effect op de functie en maakbaarheid. Ons bureau heeft een gedegen engineeringsachtergrond en kennis van productieprocessen, hierdoor denken we altijd een stap verder. Tevens zijn de lijnen kort naar de productiebedrijven en is samenwerking ons grote succesfactor. Dit samen levert een kortere time-to-market, lage kosten en hoge kwaliteit.

Onze engineeringsactiviteiten:

E
3D CAD tekenen
E
Productoptimalisatie
E
Krachtberekeningen
E
Visualisatie en simulatie
E
Detail-engineering
E
Materialiseren
E
Modularisatie

SChakel op met engineering!

Marktsegment o.a.:

E
Energie (wind, water, thermisch)
E
Healthcare
E
Automotive
E
Land en tuinbouw
E
Procesindustrie
E
Consumenten producten

Uw engineeringsvraagstuk uitbesteden?

De opdracht is gevallen! Maar uw engineeringsafdeling heeft niet de capaciteit of de expertise om deze klus te klaren. Snel kunnen “schakelen” is tegenwoordig meer dan ooit noodzakelijk, het kan de doorslag geven voor een opdracht. ProductMind kan hier in helpen door onze engineering capaciteit ter beschikking te stellen. We kunnen kleine of grote projecten, volledig of gedeeltelijk oppakken, in-house of op locatie.

We werken 3D-modellen en werktekeningen veelal uit met SolidWorks en kunnen deze bestanden naar wens in andere formaten overzetten. Bij oplevering komt een totaalpakket aan bestanden die door toeleveranciers direct kunnen worden gebruikt.

Need some brains? 

neem contact op

Share This